Betalt arbeidsopphold i Sokndal

Bor du i Rogaland eller Agder og driver med billedkunst, litteratur, musikk, dans, teater eller film? Da er du velkommen til å søke om en måneds betalt arbeidsopphold fra 15. mars til 15. april 2021 ved OPEN CALL på Velferden Sokndal Scene for Samtidskunst.

Søknadsfrist: 24. januar!

I invitasjonen heter det:

Vi søker profesjonelle kunstnere fra alle disipliner, som har lyst å komme til oss på en måneds betalt arbeidsopphold for å jobbe med egne prosjekter. Det er mulig å søke som duo, eller som individuell kunstner. Vi bruker ordet kunstner, men profesjonelle utøvere fra alle kunstneriske retninger er invitert til å søke på dette oppholdet.

Velferden Sokndals Scene for Samtidskunst drives av billedkunstnerne Maiken Stene og Hans Edward Hammonds, og her arrangerer vi utstillinger, arbeidsopphold, seminarer og konserter. Velferden er lokalisert i den gamle festsalen til gruveselskapet Titania, og er omringet av et spennende postindustrielt landskap preget av nærmere 150 år med gruvehistorie.

Sokndal ligger helt sør i Rogaland, og ligger midt i Magma Geopark, i et karakteristisk fjellandskap som benyttes både til mineralutvinning og kraftproduksjon, samtidig som det er et yndet turistmål.

Søknad sendes til velferdenscene@gmail.com