Blir Rosendal Årets Bokhandel?

Mellom vakker natur og et og annet vintereple, der ligger Rosendal bokhandel. Og kanskje skulle det bare mangle at nettopp her, i distriktet som har…

rosendal_bokhandel_kart

Mellom vakker natur og et og annet vintereple, der ligger Rosendal bokhandel. Og kanskje skulle det bare mangle at nettopp her, i distriktet som har fostret lyrikere som Olav H. Hauge og Ruth Lillegraven, har en bokhandel av høy klasse. Da Forleggerforeningen kåret Gullbøker tidligere i år, gikk prisen til beste butikk til Rosendal.

I begrunnelsen fra Gullboken heter det: Årets bokhandler kjennetegnes av sin viktige posisjon i lokalsamfunnet. Butikken er liten, men har et stort utvalg, ivaretar bokas spredning på en imponerende måte og er en drivkraft i det lokale kulturlivet. Juryen har latt seg imponere av engasjementet som ligger bak en slik bokhandel, som opprettholder et unikt forhold til sine kunder og arrangerer flotte arrangement stadig vekk.

Ikke bare det: I Rosendal bokhandel jobber vinneren av årets bokhandler: Bente Soldal driver Rosendal bokhandel.

I slutten av januar 2015 offentliggjør vi vinneren av prisen for beste bokhandel. Blir det Rosendal, Eldorado i Torggata, eller Libris i Haugesund?

 

Bente Soldal i Rosendal Bokhandel