Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/2/6/4/czhnsdg2t/webroots/r1168646/wp/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 BokPod: Dybdeintervjuer med norske forfattere - Den norske Forfatterforening

BokPod: Dybdeintervjuer med norske forfattere

Hør podcasten her: https://www.cappelendamm.no/cappelendamm/podcast/bokpod/index.action   Cappelen Damm lanserer en ny podcast ved navn BokPod. Fra og med i morgen skal BokPod hver onsdag presentere Norges mest…

jacobsen_mlo_crop1
  • Hør podcasten her: https://www.cappelendamm.no/cappelendamm/podcast/bokpod/index.action

 

Cappelen Damm lanserer en ny podcast ved navn BokPod. Fra og med i morgen skal BokPod hver onsdag presentere Norges mest interessante forfattere gjennom et langt intervju, på 45 minutter til en time. BokPod er produsert av Fredrik Skavlans produksjonsselskap Monkberry for Cappelen Damm, og er støttet av Fritt Ord. De henter også inn andre forlags forfattere.

  • Les saken i sin helhet her: http://bok365.no/artikkel/i-morgen-kommer-bokpod/#.VVrZDPntlBc

–Dette skal være forfatterintervjuer som går i dybden. Vi lever i en tid der det blir mer og mer sensasjonsoppslag og klikk-journalistikk, og da trengs det en motvekt, sier Knut Gørvell i Cappelen Damm til 365.no.

Gørvell understreker at BokPod ikke skal være en arena for lanseringsintervjuer, men for tidløse møter som dreier seg om forfatterskapet.

I første omgang har BokPod avtale om å intervjue 20 forfattere, men lista kan bli mye lenger enn det. I morgen blir den første podcasten med Roy Jacobsen lagt ut. De neste fire ukene vil det bli publisert BokPod’er med Dag Solstad, Vigdis Hjorth, Ingvar Ambjørnsen og Frode Grytten. Intervjuer er Hallgeir Opedal kjent portrett-journalist fra blant annet Dagbladet Magasinet.