Debutantseminar på Lillehammer

Den første dagen har temaene å debutere og veien videre, med foredrag av Kjersti Annesdatter Skomsvold, Helga Flatland og Hans Tarjei Skaare. Den andre dagen…

timthumb

Den første dagen har temaene å debutere og veien videre, med foredrag av Kjersti Annesdatter Skomsvold, Helga Flatland og Hans Tarjei Skaare. Den andre dagen er viet litterære forfatterforelesninger ved Linn Ullmann, Tom Lotherington og Endre Ruset.

I tillegg til det faglig programmet legges det opp til felles sosiale aktiviteter på kveldene. Tirsdag inviteres alle debutantene til åpningsforestillingen på Maihaugen. Onsdag kveld er det lagt opp til bespisning og underholdning på Nansenskolens årlige hagefest etter seminaret. Her vil det være åpen mikrofon med en spesiell invitasjon til debutantene om å lese fra tekstene sine.

Seminaret er gratis og inkluderer to overnattinger og bespisning på Nansenskolen. Reise er ikke inkludert. Alle som deltar på seminaret vil også få et festivalpass.

Invitasjonen gjelder alle som debuterte skjønnlitterært på et norsk forlag i 2015. Påmelding forutsetter deltagelse begge dagene. Seminaret har et begrenset antall plasser, fyll derfor ut følgende søknadsskjema til mathias.samuelsen@litteraturfestival.no innen 15. februar.

Navn:
Tittel på din debutbok:
Sjanger:
Forlag:
Redaktør:
Skriv kort om deg selv og prosjektet ditt: