DnF-appell mot pisking

Les mer om saken her: http://www.amnesty.no/aksjon/stopp-piskingen-av-raif-badawi og her http://www.amnesty.no/aksjon/tusen-piskeslag-for-nettside Raif Badawi er dømt for å ha utfordret moral og religiøse autoriteter i Saudi-Arabia fordi han…

8aioj2p
  • Les mer om saken her: http://www.amnesty.no/aksjon/stopp-piskingen-av-raif-badawi og her http://www.amnesty.no/aksjon/tusen-piskeslag-for-nettside

Raif Badawi er dømt for å ha utfordret moral og religiøse autoriteter i Saudi-Arabia fordi han opprettet en nettside for liberal og sosial debatt.

Begrunnelsen peker på en rekke artikler på siden Raif Badawi opprettet, både andres og innlegg han selv har skrevet. Blant sakene er en artikkel om Valentine’s Day, som er forbudt i Saudi-Arabia. Han er også anklaget for å ha latterliggjort den saudiarabiske kommisjon for å fremme dyd og hindre synd, også kjent som det religiøse politiet.

Amnesty demonstrerer foran den saudiarabiske ambassaden hver fredag fra 08.45 – 09.30 (Drammensveien 102H, Oslo). Fredag holder altså Sigmund Løvåsen appellen foran ambassaden.