Hjorth og Rem til bestselgerlista

Men et par nye navn har dukket opp på Bokhandlerforeningens lister fra uke 43: Vigdis Hjorth er på femteplass for skjønnlitteratur med Leve posthornet, en…

Håvard Rem er en annen nykommer på boklistene

Men et par nye navn har dukket opp på Bokhandlerforeningens lister fra uke 43: Vigdis Hjorth er på femteplass for skjønnlitteratur med Leve posthornet, en bok som Bokhandlerforeningen presenterer på denne måten: Ellinor, en kommunikasjonsrågiver i tredveårene, kjenner at det ikke er nok alvor og inderlighet i tilværelsen. At livet hennes er for banalt for fortvilelsen hun føler.

Da en kollega forsvinner, må hun overta jobben fra Postkom som han sto midt oppe i. Ved å lære de postansatte om media, makt og politikk skal hun bistå dem i arbeidet mot innføringen av EUs tredje postdirektiv. Vi følger livet hennes gjennom et halvår fram til Arbeiderpartiets landsmøte i april 2011. Fra postdirektiv til generell sakprosa: Håvard Rem er en annen nykommer på boklistene: Hans Hank er på trettendeplass på ukens liste.

(Boklisten er utarbeidet av Den norske Bokhandlerforening. Salgsstatistikk er hentet fra Ark Bokhandel (103 butikker), Notabene (147 butikker) , Norli (54 butikker) , Libris  (102 av 111 butikker), Fri Bokhandel (22 av 106 butikker), Tanum (17 butikker) , Haugen Bok og Akademisk Kvarter. Bokdata fra Den norske Bokdatabasen AS. Listene inkluderer kun titler som ikke overstiger mer enn 80 prosent salg via en kjede. Listen over bestselgende, ny norsk litteratur utgis en gang i uken fram til jul)