Kunstnerleilighet i Stokke

Stiftelsen Bogen Kunstnerverksteder eier en stor hovedbygning i Bogen i Stokke kommune. Bygningen består av to leiligheter med arbeidsrom/atlier som leies ut til kunstnere/kunsthåndverkere. Den ene…

Stiftelsen Bogen Kunstnerverksteder i Stokke kommune

Stiftelsen Bogen Kunstnerverksteder eier en stor hovedbygning i Bogen i Stokke kommune. Bygningen består av to leiligheter med arbeidsrom/atlier som leies ut til kunstnere/kunsthåndverkere. Den ene av leilighetene er nå ledig for utleie.

Leiligheten som er på ca. 100 kvm BRA, ligger i 2. og 3. etasje i hovedbygningen. Leiligheten består av kombinert kjøkken/stue, bad, tre soverom og bod. I tillegg kommer rom på ca 30 kvm, opprinnelig bygd som lydstudio og et stort arbeidsrom med flere bruksmuligheter.

Samlet leie for leilighet og arbeidsrom er kr. 6000,- pr. mnd. I følge vedtektene skal leilighet med arbeidsrom leies ut til kunstnere/kunsthåndverkere. Kunstnere i etableringsfasen har et fortrinn. Det inngås leieavtale for 3 år med mulighet til forlengelse i ytterligere tre år.

For mer informasjon kontakt Sigbjørn Fjærvoll på telefon 906 86 508. Skriftlig søknad med CV sendes Stiftelsen Bogen Kunstnerverksteder c/o Sigbjørn Fjærvoll, Vadumveien øst 32, 3159 Melsomvik innen 10. februar 2015.