– Lag lydbok selv!

– Det er lydboka av diktsamlingen «Den mest tenkelige av alle verdener» jeg har laga sjøl, med hjelp av DnF, forteller Ingvild Burkey. – Når…

uten_navn

– Det er lydboka av diktsamlingen «Den mest tenkelige av alle verdener» jeg har laga sjøl, med hjelp av DnF, forteller Ingvild Burkey. – Når det gjelder prosessen med å spille inn og legge lydboka ut for salg, kan jeg love at det hele var meget enkelt. Vi fikk utmerket hjelp av proffe og vennlige lydteknikere i studio og fikk lydfilene tilsendt etter ganske kort tid. For meg gjensto det så å registrere meg som enkeltpersonforetak i Brønnøysund, søke Nasjonalbiblioteket om ISBN-nummer til lydboka, registrere meg som utgiver hos ebok, og laste opp omslag og en zippet MP3 fil av boka, samt en beskrivelse av innholdet. Jeg har også sendt inn et eks. av lydboka til Nasjonalbiblioteket, slik alle utgivere er forpliktet til. Og det er i grunnen det hele. Man trenger ingen spesielle tekniske forkunnskaper for å klare dette, det holder å kunne lese og skrive, og ingen av trinnene i prosessen tar lang tid. Anbefales! sier Ingvild.

Vil du prøve? Ta kontakt med sekretariatet, så hjelper vi deg. 

Her er Oktobers presentasjon av papirutgaven:

Ingvild Burkeys dikt er preget av en sterk poetisk diksjon og en steil subjektivitet, som fører sammen politisk og eksistensiell uro. Slik blir for eksempel kjærlighetsdikt, dikt til et barn og dikt om Amerika del av en større helhet som handler om å finne et språk for sine erfaringer. Boka ble nominert til Brageprisen 2008. Fra juryens begrunnelse: «I Den mest tenkelige av alle verdener makter Burkey å gi dagligdagse situasjoner et skjær av annerledeshet. Diktene er skrevet i et enkelt, men svært presist språk, og gjennom pregnante bilder evner de å ivareta en kompleks og motsetningsfylt verden – en virkelighet som kan være både konkret og abstrakt, sanselig og drømmerisk.”