Meld deg på årsmøtet nå!

Årsmøtet nærmer seg. Programmet er på plass. Det skal handle om salg og formidling av norsk samtidslitteratur i norske bokhandler, både gjennom debatter og gjennom…

Årsmøtet nærmer seg. Programmet er på plass. Det skal handle om salg og formidling av norsk samtidslitteratur i norske bokhandler, både gjennom debatter og gjennom møter med bokhandlere i speed dating. I tillegg blir det prisutdelinger, forfatterforedrag, forfatterklubber, valg og fest.
Påmeldingsfristen er ennå ikke gått ut. Siste frist er lørdag 10. mas. Meld deg på via e-post post@forfatterforeningen.no.Carina Elisa Beddaris bokhylle Her kommer tre punkter du må forholde deg til når du melder deg på:
1.    Du må melde fra om du vil delta
a.    på lørdag
b.    på søndag
c.    begge dager
d.    på middagen lørdag kveld,
e.  og om du ønsker/ønsker ikke å overnatte lørdag-søndag (overnatting forutsetter at man deltar på møtet begge dager)
Du må også betale årsmøteavgiften på kr 300,- til kontonummer 6019.05.00724
2.    Enkelte forfattere har kun meldt seg på speeddatingen, de det gjelder må huske på å melde seg på resten av årsmøtet (se punkt 1)! Det samme gjelder forfattere som har betalt møteavgiften, men ikke sendt inn påmelding…
3.    Vi har plass til 8 personer til på speeddatingen. Her gjelder prinsippet om førstemann til mølla. Ønsker du å delta på dette punktet, må du samtidig oppgi hvilken bok du ønsker å snakke om og huske på å forberede en tre minutters presentasjon før årsmøtet.