Nærlesing

Er du lei av litteraturhendinger som dreier seg om forfatterens person og biografi? Andre runde av arrangementserien Folkebiblioteket inviterer til nærlesing av tekst. Publikum får…

folkebiblioteket

Er du lei av litteraturhendinger som dreier seg om forfatterens person og biografi? Andre runde av arrangementserien Folkebiblioteket inviterer til nærlesing av tekst. Publikum får hente utdrag fra bøkene på Deichmanske bibliotek, filial Schous Plass, før diskusjonen og lesing, på biblioteket. Arrangør Paal Bjelke Andersen beskriver det sånn: "folkebiblioteket / andre serie går til teksten og tar tiden til hjelp. Vi møtes på biblioteket og snakker om en poesibok sammen, to uker senere inviteres forfatteren til Oslo for å lese fra boken og diskutere den med oss. Serien finner sted første semester hvert år fra 2016 til 2019. Hvert semester leser vi to bøker, tilsammen åtte i løpet av fire år."

Tirsdag førstkommende inviterer Folkebiblioteket til samtale om den danske poeten Andreas Vermehren Holm. Forfatteren kommer til Oslo 3. mai for å lese boken for publikum.