Aktuelt

Nytt årsmøtehotell i Nydalen

Årsmøtet – som finner sted lørdag 24. og søndag 25. mars – blir i år avholdt på et nytt hotell: Radisson Blu Hotel Nydalen. For…

Radisson Blu Hotel Nydalen

Årsmøtet – som finner sted lørdag 24. og søndag 25. mars – blir i år avholdt på et nytt hotell: Radisson Blu Hotel Nydalen. For dem som ikke er kjent i Oslo: Nydalen ligger noen trikkestopp utenfor sentrum og huser, i tillegg til mange nye boligkomplekser, en rekke mediebedrifter og forlag.

Sekretariatet minner om at det lønner seg å bestille flybilletter tidlig for å kunne reise på billigste måte. Forslag til saker som skal behandles på årsmøtet, må sendes DnF senest 4 uker før møtet, altså 25. februar.

Hotellet ligger 50 kilometer fra Gardermoen Lufthavn og like ved T-banen, som har gode forbindelser ned til sentrum. T-banelinje 5 mot Storo samt ”Ringen” stopper på Nydalen stasjon (1 minutt fra hotellet). Med flytoget tar det 45 minutter fra flyplassen til hotellet (gå fra Oslo S til Jernbanetorget T-banestasjon). Hvis du kommer i bil, følger du Ring 3 (Ringveien) og tar av til Nydalen ved Storokrysset.