På beina for miljøet

Forfatternes Klimaaksjon viderefører den europeiske «Folkets klimamarsj», og inviterer deg til å være med: FKA arrangerer marsj for klimakutt, klimarettferdighet og klimajobber. Aksjonen skjer lørdag 28….

commons

Forfatternes Klimaaksjon viderefører den europeiske «Folkets klimamarsj», og inviterer deg til å være med: FKA arrangerer marsj for klimakutt, klimarettferdighet og klimajobber. Aksjonen skjer lørdag 28. november, og foregår fra Hammerfest til Kristiansand. Oslomarsjen starter på Jernbanetorget kl. 13.00. Alle kan være med. «Nå er det enda viktigere at vi er mange i gatene,» skriver Kunstnernes Klimaaksjon, og forteller om bakgrunnen for aksjonen:

 ««Global Climate March», planlagt for 29.11 og 12.12 i Paris, tegnet til å bli verdens mest kraftfulle grasrot-budskap til COP21 og FNs klimaforhandlere. Men etter terroristenes massedrap den 13.11 i Paris har franske myndigheter forbudt marsjene av sikkerhetshensyn.  Desto viktigere er det at klimamarsjene verden over blir svært folkerike, i solidaritet med og for alle som ikke kan gå Paris.»