Aktuelt

Storytel strømmer nesten bare lydbøker

Konsernsjef Tom Harald Jenssen i Cappelen Damm sier at de hadde store forventinger også til lesing av e-bøker via Storytel. – Men det viser seg…

uten_navnf

Konsernsjef Tom Harald Jenssen i Cappelen Damm sier at de hadde store forventinger også til lesing av e-bøker via Storytel.

– Men det viser seg at de aller fleste foretrekker å lytte til bøkene. Jeg trodde det skulle være jevnere fordelt, sier Jenssen til Aftenposten. 

  • Les Aftenpostens artikkel i sin helhet: http://www.aftenposten.no/kultur/Forlagssjef—Det-er-ikke-et-mal-i-seg-selv-at-folk-skal-lese-e-boker-7913336.html

Strømming av bøker betyr at man for en fast månedspris får tilgang til et stort antall e-bøker og lydbøker. Man leser/lytter via egne app-er på mobil, nettbrett eller pc.

5900 abonnenter betaler nå 169 kroner i måneden for å få tilgang til flere tusen e-bøker og lydbøker. Jenssens mål er 10.000 abonnenter innen utgangen av 2015.

Hos konkurrenten Ereadz koster et månedsabonnement 99 kroner. Ereadz strømmer foreløpig bare e-bøker, men vil snart tilby lydbøker også. Ereadz har ifølge Aftenposten ambisjoner om en halv million brukere innen utgangen av neste år.  

Svenske Stortel, som har vært på markedet i ti år, har 100.000 brukere.