Strawberry kjøper Juritzen

Det melder selskapet i dag.  I en melding til forfatterne skriver selskapet:  Vi i Strawberry Publishing gleder oss til å ønske nye forfattere og ansatte…

strawberry_logo

Det melder selskapet i dag. 

I en melding til forfatterne skriver selskapet: 

Vi i Strawberry Publishing gleder oss til å ønske nye forfattere og ansatte velkommen inn i vår forlags-familie.

 Arve Juritzen vil være tilknyttet Strawberry Publishing i en overgangsperiode.

Barnebokforlaget juritzen jr. og selvpubliseringsforlaget Kolofon er ikke en del av avtalen og drives videre av Arve Juritzen som tidligere.

Juritzen forlag får i prosessen nytt navn, og i vår stolte marinetradisjon, vil selskapet gjenoppstå som Pioner forlag.

De neste dagene vil gå med til å bli kjent med nye forfattere og to nye ansatte, produksjonsansvarlig Nina Juul og redaktør Anne-Kristin Strøm som vil bli en ytterligere styrking av vår organisasjon.

Forhandlingene har pågått siden før jul, og vi er glade for at vi har kommet fram til en avtale som alle parter er fornøyd med. Når vi nå tar over stafettpinnen etter Arve Juritzen, ønsker vi å la oss inspirere av hans ureddhet, pågangsmot og ukonvensjonelle tilnærming til forlagsbransjen, og gleder oss til å gå inn i 2019 som en enda større og sterkere forlagsgruppe.

2018 ble et fantastisk oppstartsår med både listetopper, kritikerfavoritter og flere bøker som satte dagsorden i norsk presse. Nå gleder vi oss enormt til å inkorporere alt vi har lært, med nye spennende forfatterskap fra Pioner på laget.